En cliquant sur ce lien, vous quittez le site Aguettant.fr Si vous accédez à l’un des sites internet du Groupe AGUETTANT, sachez que les réglementations et les pratiques médicales peuvent varier d’un pays à l’autre. En conséquence, les informations délivrées sur ce site peuvent ne pas être appropriées pour une utilisation en France.

Wie zijn wij

AGUETTANT BV is een filiaal van Laboratoire AGUETTANT.


Laboratoire AGUETTANT is een farmaceutisch bedrijf dat zich toespitst op de ontwikkeling, de productie en het op de markt brengen van essentiële geneesmiddelen voor ziekenhuizen. Wij maken het verschil door het ontwikkelen van producten die zorgverleners helpen om betere, snellere en meer kosteneffectieve zorg te leveren.


AGUETTANT is sinds 2016 actief Nederland via partners en in 2019 is Aguettant een eigen filiaal gestart.


In de veeleisende gezondheidszorg van vandaag streeft AGUETTANT naar een verbetering van de veiligheid en de kwaliteit van spoedeisende zorg.


Wij leveren gebruiksklare voorgevulde spuiten voor bolusinjectie in de anesthesie en critical care.


Wij zijn er trots op dat we een consistente bevoorrading van producten kunnen verzekeren dankzij onze geïntegreerde productieafdelingen in Frankrijk.


AGUETTANT Nederland wordt gedreven door een klantgerichte instelling. Wij zetten ons in om de best mogelijke dienstverlening te bieden. Wij hebben een sterk netwerk van zorgverleners, ondersteunende partners en een gedreven team.


BEDRIJFSINFORMATIE
Voor meer informatie over de AGUETTANT groep