En cliquant sur ce lien, vous quittez le site Aguettant.fr Si vous accédez à l’un des sites internet du Groupe AGUETTANT, sachez que les réglementations et les pratiques médicales peuvent varier d’un pays à l’autre. En conséquence, les informations délivrées sur ce site peuvent ne pas être appropriées pour une utilisation en France.

Onze geschiedenis

LABORATOIRE AGUETTANT: Een 100 jaar oud bedrijf dat zich continu blijft vernieuwen


Al meer dan een eeuw leidt de familie Aguettant een laboratorium gespecialiseerd in injecteerbare oplossingen.


Het bedrijf verwierf bekendheid in de negentiende eeuw door de colchicumtinctuur, de dennenknopsiroop en -pastilles van Crolas. Dankzij deze producten kon het bedrijf investeren in onderzoek om marktleider te worden in Frankrijk op het gebied van injecteerbare geneesmiddelen in de twintigste eeuw.


Laboratoire Aguettant, een familiebedrijf sinds zijn oprichting in 1903, is uitgegroeid tot een gevestigde partner in Franse ziekenhuizen. We hebben nu een sterke internationale aanwezigheid in meer dan 60 landen wereldwijd en richten ons op succes op lange termijn op basis van organische groei en staan tegelijk open voor partnerschappen en strategische samenwerkingen.


BEDRIJFSINFORMATIE
Klik hier om meer te lezen over de geschiedenis van AGUETTANT