En cliquant sur ce lien, vous quittez le site Aguettant.fr Si vous accédez à l’un des sites internet du Groupe AGUETTANT, sachez que les réglementations et les pratiques médicales peuvent varier d’un pays à l’autre. En conséquence, les informations délivrées sur ce site peuvent ne pas être appropriées pour une utilisation en France.

Klantgerichtheid

Wij zijn er trots op te leveren aan ziekenhuizen in Nederland die  ons het vertrouwen geven voor de levering van injecteerbare geneesmiddelen en oplossingen.

Ons gedreven team zet zich volledig in om u te helpen om hoogwaardige en kosteneffectieve gezondheidszorg te leveren. Onze productspecialisten staan voor u klaar om u opleidingsondersteuning en advies te bieden.

Kwaliteitscontrole om klanttevredenheid te waarborgen

Laboratoire AGUETTANT wordt gereguleerd door de ANSM, de Franse gezondheidszorginstantie, en verkreeg de ISO 9001 (2008) en ISO 13485 (2012) -erkenning.

Wij hebben een schriftelijk vastgelegd Kwaliteitsmanagementsysteem dat onder meer de levering van goederen vanuit Frankrijk omvat, bestellingen van klanten, voorraadbeheer en het terugroepen van producten.

Ons Kwaliteitsmanagementsysteem is opgesteld om te voldoen aan de meest recente EU-richtlijn betreffende goede distributiepraktijken.