En cliquant sur ce lien, vous quittez le site Aguettant.fr Si vous accédez à l’un des sites internet du Groupe AGUETTANT, sachez que les réglementations et les pratiques médicales peuvent varier d’un pays à l’autre. En conséquence, les informations délivrées sur ce site peuvent ne pas être appropriées pour une utilisation en France.

Patiëntgerichtheid

In de veeleisende gezondheidszorg van vandaag streeft AGUETTANT naar een verbetering van de veiligheid en de kwaliteit van spoedeisende zorg.

Wij maken het verschil door het ontwikkelen van producten die zorgverleners helpen om betere, snellere en meer kosteneffectieve zorgverlening te leveren.

AGUETTANT levert in de verpakking gesteriliseerde, gebruiksklare voorgevulde spuiten voor bolusinjectie in de anesthesie en kritische zorg.

Ons spuitenassortiment vereenvoudigt het bereidings- en toedieningsproces van IV-geneesmiddelen, en vermindert het risico op breken in aseptische technieken wat zou kunnen leiden tot het gebruik van mogelijk verontreinigde oplossingen (micro-organismen, glazen deeltjes).