En cliquant sur ce lien, vous quittez le site Aguettant.fr Si vous accédez à l’un des sites internet du Groupe AGUETTANT, sachez que les réglementations et les pratiques médicales peuvent varier d’un pays à l’autre. En conséquence, les informations délivrées sur ce site peuvent ne pas être appropriées pour une utilisation en France.

Onze therapeutische gebieden

Tegenwoordig biedt Laboratoire AGUETTANT een breed gamma aan geneesmiddelen.        Zij zijn het resultaat van ons onderzoek,  ontwikkeling en nauwe samenwerking met zorgverleners.

Onze geneesmiddelen beantwoorden aan de behoeften van de patiënten en worden dagelijks gebruikt in het ziekenhuis, voornamelijk in de vorm van injecteerbare geneesmiddelen. De therapeutische gebieden waarin wij oplossingen aanbieden, afgestemd op de pathologieën, zijn voornamelijk spoedeisende hulp, reanimatie, en anesthesiologie.

De therapeutische behoeften evolueren snel en onze taak bestaat eruit onze geneesmiddelen te verbeteren om te blijven voldoen aan de nieuwe behoeften van artsen en hun patiënten.